esmaspäev, 11. juuli 2016

Uus toode: Devin Air


Uudisena kõikidele Devin mineraalvee ja eriti mulliga Devini fännidele - Eestis on nüüd saadaval Devin Air! Postituses kirjeldame uue toote saamislugu ja saavutusi.


Devin Air on loodud koostöös Bulgaaria parima meisterkoka Viktor Angelov-iga. Looduslikule mineraalveele on lisatud spetsiaalse tekstuuriga mullid. Kusjuures mõlemad komponendid pärinevad maapõuest. Vesi saadakse 700m sügavusest allikast nimega Devin Sodazh 5 ning looduslik karbonisatsioon on kaevandatud kuni 1700m sügavuselt maapõuest. Lõpptulemuseks on delikaatne ja kergelt kõditav naturaalne maitse, mis valmistab ette järgmiseks suutäieks.

Vesi sobib hästi koos veiniga! Mullita Devin mineraalvesi sobib rohkem valgete veinidega ning mulliga Devin Air vesi punaste veinidega. Devin Air on märgatud maailma juhtivate MICHELIN tärniga pärjatud restoranide kokkade ja sommeljeede poolt Superior Taste Awardsil 2016. Tippkokad ja sommeljeed soovitavad proovida Devin mullita mineraalvett kergemate valgete veinidega ja Devin Air punaste puuviljaveinidega!

Devin Air sobib erinevate jookide ja kokteilide valmistamiseks. Pehme ja mahe maitse lisab joogile sametisust sealjuures maitset muutmata. Meie arvates parimad kalorivabad janukustutajad on Devin looduslikud mineraalveed! Oluline on märkida ka seda, et maapõuest saadud looduslik aluseline vesi ei muutu karbonisatsiooni lisades nii happeliseks kui neutraalse pH-ga vesi.

www.devin.ee



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar